‘Bermesra’ di kelab malam, Baby Shima mengaku itu gambarnya

‘Bermesra’ di kelab malam, Baby Shima mengaku itu gambarnya

PENYANYI Baby Shima mengakui gambar seorang wanita sedang bermesra bersama seorang lelaki di sebuah kelab malam yang tular hari ini, adalah dirinya.

“Saya akui itu memang saya. Namun saya minta maaf kerana tak dapat mengulas lanjut,” katanya.

Gambar itu juga memperlihatkan Shima seperti sedang mencium lelaki terbabit yang sedang memegang gelas minuman.

Memetik Harian Metro, Shima atau nama sebenarnya, Nor Ashima Ramli, 28, mengakui terkejut apabila ada pihak merakam gambarnya, namun enggan menjelaskan siapa lelaki terbabit.

“Tak perlulah saya beritahu siapa lelaki itu. Untuk apa kerana tiada kepentingan pun untuk diberitahu. Yang penting segala perbuatan saya bukan babitkan orang lain dan bukan ganggu orang lain. Saya tak kacau orang.

“Saya juga tak pernah terlintas nak cetuskan kontroversi. Saya hanya buat kerja sebagai penghibur dan netizen yang memandangnya dari sudut lain,” katanya.

Menurutnya, di dunia realiti dia tetap seperti orang lain yang mempunyai perasaan.

“Namun saya akui kadang-kadang sedih kerana kecaman yang diterima agak keterlaluan sehingga membabitkan dosa dan pahala,” katanya.

Terdahulu, Shima mendedahkan ramai membenci dirinya yang sama sekali tidak mengetahui sebab dan punca sehingga membuatkan dirinya tertekan.

Menurutnya, dia tidak pernah mengganggu, malah jauh sekali menyusahkan kehidupan orang lain. Sementara itu, menerusi hantaran terbaru Instagramnya, dia memuat naik gambar ubat penenang yang diambilnya bertujuan menenangkan diri dari kekusutan. – Malaysiapost

Komen