PM jemput ke Rumah Terbuka Aidilfitri Malaysia Madani

PM jemput ke Rumah Terbuka Aidilfitri Malaysia Madani

PERDANA Menteri, Datuk Seri Anwar Ibrahim menjemput orang ramai untuk hadir ke Rumah Terbuka Aidilfitri Malaysia Madani bersama beliau di enam lokasi bermula bermula Sabtu ini.

Jemputan itu dikongsi Perdana Menteri menerusi catatan di Facebook, hari ini.

“Semua dijemput hadir memeriahkan Rumah Terbuka Aidilfitri Malaysia Madani bersama YAB Perdana Menteri,” kata Anwar menerusi Facebook.

Rumah Terbuka Malaysia Madani Bersama Perdana Menteri bermula di Kedah pada 29 April ini bertempat di Hotel Raia Alor Setar dari 10 pagi hingga 2 petang.

Ia akan diteruskan di Universiti Teknologi MARA (UiTM) Permatang Pauh, Pulau Pinang pada 6 Mei bermula 11 pagi hingga 2 petang dan Wisma Majlis Bandaraya Seremban esoknya dari 10.30 pagi hingga 3 petang.

Penganjuran di Kelantan bakal diadakan di perkarangan Stadium Sultan Muhammad Ke-IV, Kota Bharu pada 12 Mei manakala acara di Terengganu berlangsung di Dewan Al-Muktafi Billah Shah, Universiti Sultan Zainal Abidin (Unisza), Kuala Terengganu pada 13 Mei.

Rumah terbuka di kedua-dua negeri berkenaan akan diadakan dari 7 malam hingga 10.30 malam.

Kemuncak sambutan rumah terbuka itu akan berlangsung di Kawasan Komersial Fasa 3, Taman Sri Gombak di Batu Caves, Selangor pada 14 Mei dari 8 malam hingga 11 malam. – Malaysiapost

Komen